2024-2025 Akademik Yılı Personel Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır...
  24 Temmuz 2024

2023 Proje Yılı Erasmus+ Personel Ders Verme ve Personel Eğitim Alma Hareketlilikleri başvuruları Seçim Komisyonu tarafından değerlendirilmiş olup, başvuruda bulunan akademik ve idari personelin itirazlardan sonra güncellenen puanları ve başvuruların nihai sonuçları aşağıdaki listelerde mevcuttur. Kontenjanlarımız koordinatörlüğümüzün ek bütçe sağlamasıyla, başvuru ilanında belirtilen kontenjanların üzerinde gerçekleşmiştir. Bu sayede Personel Ders Verme Hareketliliği'nde 14 kişilik, Personel Eğitim Alma Hareketliliği'nde 7 kişilik yerleştirme işlemi yapılmıştır. 

Erasmus+ Personel Hareketliliğine hak kazanan ve bu hakkını kullanacak olan personelin “Katılım Beyanı Dilekçesi”ni 05 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 16:30’a kadar turnaportal.ua.gov.tr adresindeki başvuru hesabına yüklemeleri gerekmektedir.

 

Katılım Beyanı Dilekçelerini yüklemeyen hak sahipleri feragat etmiş sayılarak hareketlilik haklarını kaybedecek ve yedek adaylara sıra gelecektir. Listede asil olarak yer alıp, feragat eden adayların yerlerine kendi birimlerinden ilk sıradaki yedek aday yerleştirilecek olup, ilgili birimde yedek aday bulunmaması halinde yerleştirme yapılmayacaktır. Ek bütçe sağlanması halinde üniversite geneli sıralamada yedek adaylardan en yüksek puana sahip adaylardan başlamak üzere yerleştirme yapılacaktır.

 

Katılım Beyanı Dilekçesi yüklenmesi için hak kazanan personele ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

 

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

 

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği sonuçları için tıklayınız.

 

Ders Verme Hareketliliği Katılım Beyanı Dilekçesi’ni indirmek için tıklayınız.

Eğitim Alma Hareketliliği Katılım Beyanı Dilekçesi’ni indirmek için tıklayınız.

Web Tasarım Ajansı MEDYATÖR İNTERAKTİF
© 2021  ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ   Tüm Hakları Saklıdır.