Erasmus+ İngilizce Sınavı Hakkında...
  24 Eylül 2021

2021-2022 Erasmus + Öğrenci Hareketliliği Ek Sınavı Bilgileri :

I. AŞAMA - USE OF ENGLISH

Sınav Tarihi : 25 Eylül 2021, Cumartesi

Sınav Saati : 10.00

Soru Sayısı : 40

Sınav Süresi : 60 dakika

Sınavın Yapılacağı Platform: http://sinav.erciyes.edu.tr

ZOOM linkine ulaşılacak adres: eruzem2.erciyes.edu.tr

Kullanıcı Adı: Ögrenci Numarası (10 haneli)

Şifre: TC Kimlik numarasının ilk 6 hanesi

*Sınav denetimli gerçekleştirilecek olup, öğrenciler sınav saatinden 15 dakika önce (09.45) ZOOM sistemine girecektir.

*Öğrenciler sistemde isimlerini sırasıyla Öğrenci Numarası – Adı Soyadı olacak şekilde yazacaklardır.

*Sınav esnasında öğrencilerin kameraları açık olacaktır ve kesinlikle maskeli olmayacaklardır.

*Sınava başlamadan önce öğrencilerden fotoğraflı kimliklerini kameraya tutmaları istenerek kimlik doğrulaması yapılacaktır.

Önemli: I. Aşamadan 50 ve/veya üzeri not alan öğrenciler II. Aşamaya girmeye hak kazanacaklardır.

Önemli: I. Aşama Sınavı sonuçları 25.03.2021 Cumartesi  günü eruzem2.erciyes.edu.tr/erasmus web sitesinde duyurulacaktır.

II. AŞAMA - SPEAKING

Sınav Tarihi: 26 Eylül 2021, Pazar

Sınav Saati: 11.00

Sınavın Yapılacağı Platform: ZOOM

* II. Aşama Konuşma Sınavı ZOOM platformu üzerinden gerçekleşecektir. II. Aşama Speaking (Konuşma) Sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler Konuşma Sınavı ZOOM linki bilgisine eruzem2.erciyes.edu.tr ye giriş yaparak ulaşacaklardır.

* ZOOM platformuna öğrenci, sırasıyla öğrenci numarasını, adı ve soyadını yazdığından emin olmalıdır.

* Sınava başlamadan önce öğrencilerden fotoğraflı kimliklerini kameraya tutmaları istenerek kimlik doğrulaması yapılacaktır.

* Sınav esnasında öğrencilerin kameraları açık olacaktır ve öğrenciler kesinlikle maskeli olmayacaklardır.

* Bekleme odası (waiting room) sistemde otomatik aktif olduğu için öğrenciler giriş yaptıklarında bekleme odasında bulunacaklardır. Öğretim elemanı, listedeki sıraya göre öğrencileri sınav sırası gelince kabul edecektir.

* Sırası gelen öğrenci o sırada bekleme odasında bulunmadığında, bir sonraki öğrenciyle devam edilecektir. Sisteme vaktinde girmeyip sırası geçen öğrenci listenin en sonuna geçecektir.