Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Yedek Yerleştirme Sonuçları
  08 Nisan 2021
2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği yerleştirme sonuçları [1] içintıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği Katilim Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Hak kazanan adayların en geç 12.04.2021 Pazartesi günü saat 16.00’a kadar katılım/feragat bildiren dilekçelerini, başvuru sırasında kullandıkları hesaplarına giriş yaparak sisteme yüklemesi gerekmektedir. http://int.erciyes.edu.tr

Bu tarihe kadar bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

AÇIKLAMALAR

Öğrencilerin tercih sıralamasına göre toplam 264 öğrenci yerleştirilmiştir.

Hareketliliğe hak kazanan öğrenci sayısının yüksek olması nedeniyle kontenjan boş olsa dahi öğrencimizin yerleştirildiği üniversite dışında başka bir tercihine değişiklik yapılması yönündeki talepleri onaylanmayacaktır.

SÜREÇ TAKVİMİ

09-12 Nisan 2021 16.00’a kadar

Yedekten yerleşen öğrencilerin haklarını kullanıp kullanmayacaklarına dair katılım/feragat dilekçelerini sisteme yüklemesi.

14 Nisan 2021

Nihai liste web sayfamızda ilan edilir.

15 Nisan 2021

Uzman dağılımı ve hareketlilik işlemlerinin başlatılması.

Gitmeye hak kazanan öğrencilere yönelik olarak evrak süreçleri hakkında duyurular web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Hak kazanan öğrenciler duyurularımızı  takip etmek sorumluluğundadır.