Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Hakkında...
  27 Nisan 2023

Sevgili öğrenciler,

Bildiğiniz üzere, 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Hareketliliği Öğrenim/Staj Başvuruları, Türkiye Ulusal Ajansı bünyesindeki Erasmus Başvuru Portalı üzerinden alınmıştır. Puanlama sürecinde Portal, hatalı puan hesaplamaları yapmış ve puanlar ilan edildikten sonra gelen itirazlar üzerine fark edilmiştir. Problemin giderilmesi için Ulusal Ajans Bilişim Koordinatörlüğü'nün çalışmaları devam etmektedir. Düzenleme sonrası oluşacak yeni puan listesi ilerleyen günlerde ilan edilecektir.

Bu nedenle daha önce ilan ettiğimiz takvim, gün itibariyle kaymış olup, güncel takvim ve yeni Nihai Puan Listesi, Portal'ın gerekli çalışmaları tamamlamasının ardından ilan edilecektir.

Koordinatörlük olarak yaşanan sıkıntının giderilmesi ve yerleştirme süreçlerinin sağlıklı ilerlemesi için elimizden geleni yapmaktayız.

Sabırla beklemenizi rica ederiz.