Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçlar Açıklanmıştır.
  01 Nisan 2021
Üniversitemiz, 2019 ve 2020 Proje Yılları Erasmus+ Staj Hareketliliği ve  Erciyes Üniversitesi - Abdullah Gül Üniversitesi  - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi- Sabancı Üniversitesi - Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası'nın bulunduğu konsorsiyum kontenjanları kapsamında Öğrenci Staj Hareketliliği faaliyetinden faydalanmak üzere başvuruda bulunan öğrencilerin asil / yedek durumunu içeren liste için tıklayınız.
Kazandı olarak belirlenen adayların en geç 01.06.2021 Salı günü saat: 16.00'a kadar davet mektupları ve katılım dilekçelerini ya da feragat bildiren dilekçelerini, başvuru sırasında kullandıkları hesaplarına giriş yaparak, sistemde ilgili alana yüklemesi gerekmektedir.http://int.erciyes.edu.tr/Account/Login.aspx?pId=2035&ReturnUrl=%2FBu tarihe kadar dilekçe ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.Baraj puanını geçen bütün öğrenciler 01.06.2021 tarihine kadar davet mektubu getirmeleri halinde staj hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanmışladır. Listede kazandı olarak belirtilen tüm öğrenciler sisteme yedek statüsünde işlenmiş olup davet mektupları onaylandığında kazandı statüsünde işaretlenecektir. 01.06.2021 tarihine kadar davet mektuplarını yüklememiş öğrenciler yedek statüsünde kalacak olup, bu öğrencilerin durumu 01.06.2021 tarihinden sonra davet mektubu getirmeleri halinde bütçe nispetinde komisyonca tekrar değerlendirilecektir.Staj davet mektubunuzda hareketliliğin en geç 31.05.2022 tarihinde bitmiş olması gerekir. Örnek davet mektubu için tıklayınız.