Erasmus+ Ogrenci Staj Hareketliligi Yerlestirme Sonuclari aciklanmistir...
  17 Nisan 2019

Universitemiz, 2018 ve 2019 Proje Yillari Erasmus+ Staj Hareketliligi ve  Erciyes Universitesi - Abdullah Gul Universitesi  - Nuh Naci Yazgan Universitesi- Sabanci Universitesi - Kayseri Sanayi Odasi ve Kayseri Ticaret Odasi'nin bulundugu konsorsiyum Kontenjanlari kapsaminda Ogrenci Staj Hareketliligi faaliyetinden faydalanmak uzere basvuruda bulunan ogrencilerin asil / yedek durumunu iceren liste icin tiklayiniz.

Asil olarak belirlenen adaylarin en gec 06.05.2018, Pazartesi gunu saat: 16.00'a kadar davet mektuplari ve katilim dilekcelerini ya da feragat bildiren dilekcelerini Dis ?liskiler Ofisi Baskanligi Erasmus Koordinatorlugu'ne getirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar dilekce ile bildirimde bulunmayan adaylar haklarindan vazgecmis sayilacaklar ve sonraki Erasmus+ basvuru sureclerinde -10 puan ceza uygulamasina tabi tutulacaklardir.

Yedek olarak belirlenen adaylarin yine en gec 06.05.2018, Pazartesi gunu saat: 16.00'a kadar davet mektuplarini getirmeleri gerekmektedir. Asil listeden davet mektubu getirmeyen ve feragat eden adaylar yerine yedek listeden davet mektubu ve puan durumu gozetilerek yerlestirme yapilacak ve 08.05.2019 Carsamba gunu yedek yerlestirme sonucu ilan edilecektir. Bu ilan sonrasinda verilen sure icinde yeni yerlesen adaylardan da katilim feragat bildiriminde bulunmalari istenecektir.

Staj Hareketliligi Katilim Beyani Dilekcesi

Staj Hareketliligi Feragat Beyani Dilekcesi