Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bahar Dönemi Başvuruları Hakkında Önemli Duyuru...
  09 Eylül 2021
2021-2027 yeni Erasmus+ Programı döneminin ilk yılı olan 2021 yılı Başvuru Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği -  Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA131) faaliyeti kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından dağıtılan hibe miktarları 08.09.2021 tarihinde açıklanmıştır.

Üniversitemize verilecek olan toplam bütçe tutarı dikkate alındığında, koordinatörlüğümüz 09.06.2021 tarihinde açıkladığı 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi için yerleşmiş olan Erasmus öğrenim hareketliliği öğrencileri ile hak ettiği bütçenin tamamını kullanmış bulunmaktadır. Buna göre; hali hazırda başvurulara açık olan Erasmus 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ilanına başvurmuş / başvuracak olan adayların dikkatine:

1 – Bahar dönemi hareketliliklerinin hibesiz gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
2 – Hareketliliğini hibesiz gerçekleştirmek istemeyen öğrenciler sonraki başvuru dönemlerinde puan kaybına uğramamak için, erasmus@erciyes.edu.tr adresine, konu başlığı kısmında "Başvurumun Silinmesini İstiyorum", içeriğinde de Adı-Soyadı, Öğrenci No ve Bölüm bilgilerinin yer aldığı bir e-posta atarak başvurularını geri çekebilirler.