Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuru süreci başlamıştır...
  01 Kasım 2021

Erasmus+ Programı kapsamında 2020-1-TR01-KA103-083958  Projesi Eğitim Alma Hareketliliğine katılmak isteyen Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli için başvurular başlamıştır.

Eğitim Alma Hareketliliğine üniversitemiz araştırma görevlisi, öğretim görevlisi (ders verme zorunluluğu bulunmayan) ve idari kadrolarda (akademik olmayan personel) bulunan personel başvuru yapabilecektir.

Başvurular 01 Kasım 2021 -  15 Kasım 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Faaliyetten faydalanması için 8 asil (4 kontenjan akademik personel, 4 kontenjan idari personel), 16 yedek (8 kontenjan akademik personel, 8 kontenjan idari personel) olmak üzere 24 kişi seçilecektir. Seçim sürecinde daha önce faydalanmayan personel, birim ve bölümlere öncelik verilecektir.

Eğitim Alma Faaliyetinden anlaşması olmayan birimler de faydalanabilir. Anlaşması olmayan birimlerden başvuru yapacak olan adaylar, başvuru dosyalarına karşı kurumdan aldıkları davet mektuplarını ya da karşı kurumun kendilerini kabul edeceklerini bildirdikleri bir e-posta kaydı eklemek zorundadırlar. Aksi takdirde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Bir önceki akademik yılda hareketlilikten faydalanmaya hak kazanıp karşı kurumdan davet mektubu alan ancak mücbir sebebe dayanmadan hakkından vazgeçen adaylar, puan durumuna bakılmaksızın yerleştirme dışında tutulacaktır.

Bir birimden tek bir başvuru varsa ve bu kişi faaliyetten daha önce faydalanmış ise, bu kişi yedek olarak yerleştirilecek ve daha önce faydalanmayan başvuru sahipleri yerleştirildikten sonra bütçe nispetinde faaliyetten faydalandırılacaktır.

Dil puanı beyan etmeyen ve belgesini yüklemeyen personel sistemden online başvurusunu tamamlayamaz.

Başvuru Süreci ve Önemli Tarihler:

-01 Kasım 2021 – 15 Kasım 2021: Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği kontenjanları ve gerekli başvuru belgeleri Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü web sitesinde (http://erasmus.erciyes.edu.tr/ ) yayınlanır. Programdan faydalanmak isteyen adaylar, bu tarihler arasında başvurularını online olarak sistemden yapar.

-22 Kasım 2021: Başvuru yapan adayların puan durumu Erasmus Koordinatörlüğü web sitesinde ilan edilir.

-23-24 Kasım 2021: Başvuru yapan adayların puan durumuna itirazı olan personel bu tarihlerde bir itiraz dilekçesi ile Erasmus Koordinatörlüğüne başvurur.

-26 Kasım 2021: Başvuru yapan adayların yerleştirme sonuçları ilan edilir.

-26-30 Kasım 2021: Yerleştirilen adayların katılım-feragat işlemleri bu tarihler arasında yapılır.

Kontenjan listesi için tıklayınız.

Online Başvuru sırasında sisteme yüklenecek belgeler:

·         Eğitim Alma Puan Çizelgesi (İndirmek için tıklayınız) (ZORUNLU BELGE)

·         Dil Belgesi (ZORUNLU BELGE)

·         Eğitim Alma Puan Çizelgesinde belirtildiyse Engellilik Durumu (ZORUNLU OLMAYAN BELGE)

·         Eğitim Alma Puan Çizelgesinde belirtildiyse Gazi veya Gazi/Şehit Yakınlığı Durumu (ZORUNLU OLMAYAN BELGE)

Başvuru tarihleri

Başvurular 01 Kasım 2021 -  15 Kasım 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ... (On-line başvuru sistemi 15 Kasım  Pazartesi günü saat 23.59’da kapanacaktır.)