Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Konsorsiyum Projesi İçin Ek Bütçe İmkanı...
  03 Nisan 2023
Erciyes Üniversitesi'nin de ortağı olduğu Abdullah Gül Üniversitesi yürütücülüğündeki 2020 Proje Yılı Staj Konsorsiyumu kapsamında Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği için üniversitemize kontenjan tanımlanmıştır. Bu kontenjan için en son çağrısına çıkılan 26.12.2022 tarihli 2022 Proje Yılı Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği ilanına başvuru yapan bütün akademik ve idari personellerimiz kontenjan dahilinde faydalanabilecektir.
Kontenjan miktarı 10 kişi olarak tanımlanmış olup, bu kontenjan sayısı konsorsiyum bütçesinin verimli kullanımı için artırılıp azaltılabilecektir. Hareketliliğe gitmek için gerekli olan bazı hususlar aşağıdaki gibidir:

- Hareketliliğinizin bitiş tarihi 31.05.2023 tarihinden sonra olamaz.
- Hareketliliğinize ilişkin 17.04.2023 saat 16.00'a kadar, uygun zaman aralığını içeren davet mektubu bulmanız ve sistemde ilgili alana yüklemeniz gerekmektedir.
- Hibeli Hareketlilik süresi 5 gün olarak planlanmakta olup, bütçe imkanları el verdiği takdirde seyahat günleri için de 2 güne kadar hibe ödemesi yapılabilinecektir.
- Kontenjan sayımızın üzerinde başvuru olması durumunda, personeller puan sıralamasına tabi tutulacak ve ona göre hak kazanacaklardır.
- 2022 Proje Yılı Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği'nden hali hazırda hak kazanmış olan adaylarımız da bu konsorsiyum projesi ile gidebilecek olup, gittikleri takdirde 2022 Proje Yılı'ndan tekrar gönderilmeyeceklerdir.