Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Konsorsiyum Projesinden Gitmeye Hak Kazanan Adaylar...
  19 Nisan 2023
Erciyes Üniversitesi'nin de ortağı olduğu Abdullah Gül Üniversitesi yürütücülüğündeki 2020 Proje Yılı Staj Konsorsiyumu kapsamında Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği için üniversitemize tanınan kontenjan kapsamında 17.04.2023 tarihine kadar davet mektubu yükleme süresi sona ermiştir. Bu tarihe kadar davet mektubu yükleyen tüm adaylar (10 personel) bütçe imkanlarının el verdiği 5 gün hareketlilik, 2 gün seyahat hibesi alacak şekilde seçilmişlerdir. Seçilen adayların listesini görmek için tıklayınız.

Başvuru sahipleri 25.04.2023 tarihine kadar itirazlarını Erasmus Koordinatörlüğümüze bir dilekçe ile yapabilirler.