Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında davet mektubu getiren adaylardan sonra oluşan liste
  17 Mayıs 2022

Üniversitemiz, 2020 Proje Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği ve  Erciyes Üniversitesi - Abdullah Gül Üniversitesi  - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi- Sabancı Üniversitesi - Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası'nın bulunduğu konsorsiyum kontenjanları kapsamında Öğrenci Staj Hareketliliği faaliyetinden faydalanmak üzere başvuruda bulunan kazandı/ yedek durumundaki  öğrencilere davet mektubu yüklemeleri için verilen süre sona ermiştir.

Yapılan değerlendirme sonucunda davet mektubu yüklememiş adaylar haklarını kaybederek, davet mektubu yüklemiş yedek adaylar kazandı olarak belirlenmiştir. Haklarını kaybeden adayların listesini görmek için tıklayınız.

Yedek durumundan davet mektubu yüklediği için hak kazanan adayların listesi ve uzman dağılımı bilgisini görmek için tıklayınız.

17.05.2022 tarihinden itibaren davet mektubu bulan adaylar hibesiz olarak hareketlilikten faydalanabilirler. Hibesiz hareketlilikler için Öğr. Gör. Betül Mete ile betulmete@erciyes.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.