Erasmus Staj Hareketliliği Uzman Dağılımı Listesi...
  15 Nisan 2022

Erasmus+ Staj Hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin süreçlerini yönetecek uzmanlar belirlenmiştir.

2021-2022 ilanına başvuran öğrenciler için staj hareketliliği uzman dağılımı listesine ulaşmak için tıklayınız.

Öğr. Gör. Ezgi ÇELEBİ

ezgicelebi@erciyes.edu.tr

Öğr. Gör. Neslihan SEÇKİNER

neslihank@erciyes.edu.tr

Öğr. Gör. Pınar ÖZTAŞKIN

psahin@erciyes.edu.tr

Öğr. Gör. H.Mehmet TANÇ

mtanc@erciyes.edu.tr

Hocalarınız, sizlere tanışma e-postası gönderecek ve süreçle ilgili detaylı bilgi paylaşacaklardır. Bunun için hocalarınızın e-posta adreslerini güvenli kişilerinize ekleyerek yapılan bilgilendirmelerin spam/junk/istenmeyen gibi posta klasörlerine düşmesini engelleyebilirsiniz.  E-posta adreslerinize yapılan bildirimleri okuduğunuz varsayılmaktadır.

Yedek Adayların dikkatine:

16 Mayıs sonrasında yapılacak değerlendirme sonucunda davet mektubu yüklememiş “Kazandı” belirtilen adayların kontenjanları davet mektubu yüklemiş olan yedeklere bölüm/puan sıralaması gözetilerek aktarılacağından, yedekler de davet mektuplarını yükleyebilirler.

Hareketlilikten hibesiz faydalanmak isteyen yedek adalaylar süreçlerini Öğr. Gör. Betül METE betulmete@erciyes.edu.tr ) ile yürüteceklerdir.