ErasmusDays Programı Hakkında...
  25 Eylül 2020

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek  amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da  çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Erasmus Günleri bu yıl 15-16-17 Ekim 2020 tarihlerinde tüm Avrupa'da yararlanıcı kurumların gerçekleştireceği etkinliklerle kutlanacaktır.

Erciyes Üniversitesi, Erasmus Koordinatörlüğü 15-16 Ekim 2020 tarihlerinde çeşitli çevrimiçi Zoom toplantıları ile ErasmusDays programı oluşturmuştur. Afişte sunulan programa katılmak için kayıt formu doldurmanız gerekmektedir.

Kayıt formu için tıklayınız.