Güncelleme, 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliği Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri İlan Takvimi
  08 Mart 2023
Ulusal Ajans başvuru portalında yaşanan teknik sıkıntılardan dolayı ilan takvimimiz güncellenmiş olup planlanan takvimi aşağıda görebilirsiniz.

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları 16.03.2023 tarihinde açılacak olup başvurular online olarak yapılacaktır. Detaylı bilgi 16.03.2023 tarihinde web sitemizde yer alacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından online olarak yapılacak olan Erasmus İngilizce Sınavı tarihleri şu şekildedir:

08 Nisan 2023 – İngilizce Sınav Birinci Aşama (Yazılı)

14 Nisan 2023 – İngilizce Sınav İkinci Aşama (Sözlü)

Not: Başvuru yapan adaylar, ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilen sınav türlerinden 50 puan barajının üstünde olan ve geçerliliği devam eden puanlarını veya Mart 2022 döneminde yapılan Erasmus İngilizce Sınavından aldıkları puanı kullanabilirler. (sınav sonucunuzu görmek için tıklayınız.)

Herhangi bir sınav bildiriminde bulunmayan adaylar, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenecek olan Erasmus İngilizce Sınavına katılmak zorundadırlar.

SÜREÇ TAKVİMİ

16 Mart   04 Nisan