Jean Monnet Burs Programı Bilgilendirme Toplantısı
  08 Nisan 2021
Jean Monnet Burs Programı Bilgilendirme Toplantısı…

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen Jean Monnet Burs Programı kapsamında, 14 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 15.00’da bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

1989 yılında Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Komisyonu arasında yapılan bir anlaşma ile hayata geçirilen Jean Monnet Burs Programı Türkiye’nin en köklü̈ projelerinden biri olarak yürütülmektedir.  Jean Monnet Burs Programı ile ilgili daha detaylı bilgi için www.jeanmonnet.org.tr ziyaret edebilirsiniz:

Erciyes Üniversitesi personeli ve öğrencilerine özel olarak çevrimiçi platform (ZOOM) üzerinden gerçekleştirilecek tanıtım toplantısına aşağıdaki linkten kayıt yapabilirsiniz.

Kayıt olan katılımcılara toplantının linki etkinlikten bir gün önce e-posta ile ayrıca iletilecektir. Yaklaşık bir saat sürecek tanıtım toplantısında Jean Monnet Burs Programı hakkında genel bilgilendirme yapılacak ardından da gelen sorular yanıtlanacaktır.