Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Uzman Dağılımı
  27 Ağustos 2020

2020-2021 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bahar Dönemi tercih eden öğrencilerin dikkatine…

Nomination Sonrası Süreç Hakkında Bilgilendirme

Öğrencilerimizin hak kazandıkları üniversitelere yerleştirme bildirimleri (Nomination)  e-posta aracılığıyla yapılmıştır. Bundan sonraki aşamada üniversitelerin adaylara başvuru süreci için bilgilendirme yapması beklenmektedir.

Koordinatörlüğümüz, ilgili uzmanları gidilecek ülke gruplarına göre aşağıdaki şekilde belirlemiştir:

Uzman

Sırbistan

İspanya

psahin@erciyes.edu.tr

Önemli Not: Hocalarınız, sizlere tanışma e-postası gönderecek ve süreçle ilgili detaylı bilgi paylaşacaklardır. Bunun için yukarıda belirtilen e-posta adreslerini güvenli kişilerinize ekleyerek yapılan bilgilendirmelerin spam/junk/istenmeyen gibi posta klasörlerine düşmesini engelleyebilirsiniz.  E-posta adreslerinize yapılan bildirimleri okuduğunuz varsayılmaktadır.