Erasmus+ Staj Hareketliliği Davet Mektubu Getiremeyen Öğrenciler Hakkında...
  06 Ocak 2021
10.02.2020 tarihli Erasmus+ Staj Hareketliliği İlanına 2019 ve 2020 Proje Yılları kapsamında başvuran öğrenciler için davet mektubu getirme süresi 31.12.2020 olarak belirlenmiş ve bu kapsama davet mektubu bulan öğrenciler Erasmus koordinatörlüğüne belgelerini göndermişlerdir. Bu tarihe kadar belgelerini gönderen tüm öğrenciler davet mektubunda yer alan süreleri kadar hibelendirileceklerdir.
Bu tarihe kadar gerek pandemi gerekse başka nedenlerle davet mektubu edinememiş kişiler için davet mektubu bulma hakkı süresiz olarak uzatılmıştır. Yedek veya asil listede bulunan tüm öğrenciler davet mektubu bulduklarında koordinatörlüğümüze belgelerini sunarak süreçlerini başlatabilirler. Projelerimizin bitiş tarihi 31.05.2022 tarihi olup bu zamana kadar stajları bitecek şekilde programlarını yapabilirler.