2022-2023 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır...
  08 Nisan 2022

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği Katilim Dilekçesi

Öğrenim Hareketliliği Vazgeçme Dilekçesi

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Hak kazanan adayların en geç 12.04.2022 Salı günü saat 23.59a kadar katılım/feragat bildiren dilekçelerini, başvuru sırasında kullandıkları hesaplarına giriş yaparak sisteme yüklemesi gerekmektedir. http://int.erciyes.edu.tr

Bu tarihe kadar bildirimde bulunmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklar ve sonraki Erasmus+ başvuru süreçlerinde -10 puan ceza uygulamasına tabi tutulacaklardır.

AÇIKLAMALAR

Öğrencilerin puan durumu ve tercih sıralamasına göre toplam 130 öğrenci yerleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin yerleştiği üniversite dışında başka bir tercihe değişiklik yapması, hak kazanan başka bir öğrenci ile becayiş yöntemiyle yer değiştirmesi yönündeki talepleri ONAYLANMAYACAKTIR.

Başvuru ilanında yerleştirileceği belirtilen öğrenci sayısının üzerinde yerleştirme yapıldığından Seçim Komisyonu yedek yerleştirme sürecini iptal ederek Süreç Takvimini aşağıdaki şekilde güncellemiştir:

12 Nisan 2022 saat 23.59’a kadar:

Yerleşen öğrencilerin haklarını kullanıp kullanmayacaklarına dair katılım/feragat dilekçelerini sisteme yüklemesi.

14 Nisan 2022

Nihai Liste / Uzman Dağılımı İlanı

Gitmeye hak kazanan öğrencilere yönelik olarak evrak süreçleri hakkında duyurular web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Hak kazanan öğrenciler duyurularımızı takip etmek sorumluluğundadır.